Som una botiga de jocs de taula i similars, ubicada a Santa Coloma de Farners (Girona), vam començar l’estiu del 2013.

Venem jocs i, sobretot, intentem difondre el joc. No som originals: el joc forma part de la nostra tradició i de la nostra cultura, és un element important de la relació entre les persones, siguin grans o petites. Els jocs són educatius, són creatius, estimulen les nostres capacitats (memòria, agilitat, càlcul…).

Ens centrem prioritàriament en el joc familiar i en el què es coneix com a Eurogames: joc senzills, ràpids d’aprendre i de jugar, però no per això amb menor càrrega estratègica. Però no només: si xafardegeu la nostra botiga trobareu jocs d’enginys i de construcció, jocs clàssics i jocs més avançats, Magic, bitlles i moltes altres coses.

El què ens agrada és aprofitar les constants novetats que el mercat del joc ens ofereix per a crear espais de relació entre grans i petits. Quan ens ho pasem més bé és quan podem treure els nostres jocs al carrer, sigui en activitats pròpies o participant quan les entitats del poble ens ho demanen. Venem jocs, sí, però, sobretot sobretot, ens agrada jugar-los!