Mostrant els 5 resultats

Worlds in Peril

30,00

TORNAR

 

Worlds in Peril és un joc de rol col·laboratiu dissenyat per donar vida a un món de còmic. Descobreix les regles del joc llegint el còmic que hi ha a l’interior i segueix-les per crear el teu propi heroi i dissenyar els seus poders amb total llibertat. Posa a prova els seus límits i mira com les seves capacitats s’expandeixen i canvien a mesura que el pressiones perquè creixi i aprengui. Enfronta’t a malvats de mig pèl, genis del mal decidits a dominar el món i éssers incognoscibles d’altres plànols d’existència.

 

Pathfinder-Reglas básicas

20,00

TORNAR

Totes les regles bàsiques de Pathfinder en un sol volum, amb un pràctic format i amb un preu increïble.

Tots els jugadors podran portar aquest manual a les seves partides, per consultar de forma ràpida les dades dels seus personatges, els seus conjurs i les regles de combat que necessitin repassar a cada moment.

Aquesta edició de butxaca és una versió a escala del manual bàsic de Pathfinder, així que inclou totes i cadascuna de les pàgines del manual original, per menys de la meitat del preu original.

 

Out Of Stock

Hora de Aventuras

29,99

TORNAR

 

 

Hora d’Aventures

Joc de Rol

Acompanya a Jake el gos, a Finn l’humà i a tots els teus personatges favorits a viure al·lucinants històries amb el joc de rol oficial d’Hora d’Aventures. Aquest llibre agafa tota la diversió, emoció i riures de la sèrie més xula i les trasllada a la teva taula de joc. Explora masmorres, busca tresors, resol misteris i fes totes les bogeries que se’t passin pel cap, perquè Hora d’Aventures: Joc de Rol et transporta al País de Ooo i et converteix en protagonista de qualsevol història que se t’ocorri. L’únic límit és la teva imaginació !

Pequeños Detectives de Mostruos

24,99

TORNAR

 

Aquest no és un llibre qualsevol. Aquí dins hi ha monstres! Sí, Sí, has llegit bé. Els monstres existeixen i viuen amb nosaltres. Però no et preocupis perquè no són dolents… del tot.

Petits Detectius de Monstres és un joc de rol per a nens a partir de 3 anys, en el qual assumiran el paper d’uns simpàtics detectius que han d’atrapar als monstres que ens espanten a les nits.

Petits Detectius de Monstres és un llibre bàsic amb tot el necessari per començar a jugar amb nens de tres anys endavant. El llibre està fantàsticament il·lustrat per Patricia de Blas i Alvaro Corcín, pensat per facilitar la seva lectura.

Un increïble joc de rol per introduir als

 

Magissa

24,99

TORNAR

Magissa és un joc de rol de fantasia per jugar amb nens de 6 anys endavant. Les regles, àgils i senzilles, es poden anar ampliant perquè el joc s’adapti a les necessitats dels nens. Tant si sou jugadors experimentats com si us apropeu als jocs de rol per primera vegada, aquest llibre us permetrà viure l’esperit dels contes com mai abans.

Traieu lluentor a les vostres armadures i ompliu la motxilla amb provisions: ja esteu llestos per córrer mil i una aventures per les llegendàries terres de Magissa.