S'estan mostrant 1–10 de 12 resultats

Oferta!

¡Adivina!

14,95 13,65

TORNAR

 

Has vist alguna vegada a un Dinosaure Simpàtic Venent llimonada? Prepara’t per a tardes de riure en què la teva família i amics assumiran les identitats més ridícules i intentaran descriure-les, interpretar-les o dibuixar-les perquè els altres pugueu endevinar-la.

Pots jugar a “¡Adivina!” en qualsevol lloc, amb qualsevol, i amb rialles garantides per a tothom. És fantàstic per impulsar la creativitat i la confiança dels nens, i igual de divertit per als adults. Així que prepara la teva millor imitació i pregunta a tothom: “Adivina!”

 

Oferta!

Cash’n Guns

29,99 27,35

TORNAR

 

Formes part d’un grup de gángsters que acaba de cometre el robatori del segle… i ara ve la part més difícil: repartir el botí!

Cada ronda es divideix en els següents passos:

1- Al començament de cada ronda, es col·loquen cartes de Botí de cap per amunt.Preparat, perquè si el boní és sucós la ronda serà complicada! 
2- Cada jugador tria en secret una carta de Bala (ja sigui un Clic o un Bang!) i la col·loca de cap per avall davant d’ell (o ella).Pots notar ja la tensió a l’ambient?
3- El Padrí explica fins a tres, moment en el qual, cada jugador ha d’apuntar a un altre jugador amb la seva pistola d’escuma. Els crits i amences succeeixen sense parar: Qui estarà mentint?Qui s’estarà “jugant la pell”?
4- El Padrí comptarà de nou fins a tres una altra vegada i cada jugador tindrà dues opcions: Tombar la seva fitxa de Personatge o mantenir la seva fitxa de Personatge dempeus i cridar: «Banzai!!!». En aquest moment és en el qual es veurà de quina pasta estàs fet, amic…
5- Els jugadors que encara segueixen dempeus estrenyen el gallet!
6- Segueixes viu? Felicitats! entres a formar part del repartiment del botí!

Al final de 8 rondes de joc, el jugador més ric que romangui viu, guanyarà la partida.

 

Oferta!

Bluff Party

10,00 8,45

TORNAR

 

Somiaves crear un ambient original per als teus vespres en família o entre amics? Amb Bluff Party ho tens fet !!!

Tots els teus convidats rebran tres absurds reptes que hauran de realitzar abans que els altres, sense ser descoberts. Fàcil ? … En quina situació aplaudiries al teu veí sense aixecar sospites? Com aconseguiries portar la conversa cap a la lluita grecoromana? A més has d’intentar descobrir els altres jugadors … si el teu oncle comença a mugir … Serà una cosa normal? Serà un repte? S’està marcant un farol perquè li cridis t’he enxampat !, i fallis ?

 

Oferta!

Ikonikus 4ª Ed

12,95 11,80

TORNAR

Com et sents a la butaca del dentista ?, com et sentiries si se’t caigués el telèfon mòbil al vàter ? … Series capaç de contestar a aquestes preguntes utilitzant símbols en lloc de paraules ? Les cartes de Ikonikus només contenen símbols, però les interpretacions són infinites perquè tot depèn del context i del teu propi punt de vista. Ikonikus és un divertit joc en el qual hauràs de desenvolupar tota la teva empatia i posar-te al lloc de la resta de jugadors per endevinar què sentirien ells en cada situació.

 

 

Oferta!
Out Of Stock

Black Stories edición vacaciones

12,95 11,80

TORNAR

 

Les vacances són un risc!
A Black Stories Vacances tot gira entorn d’aquests “meravellosos” dies lliures que, de vegades, gaudim.
Crus accidents en els viatges, fatals confusions amb els nadius, records mortals i tota una gamma de morboses històries desencadenades per l’excés de temps lliure.
Juga-ho a la platja, al viatge de vacances amb la teva sogra o al refugi de la muntanya amb els teus amics: fes les preguntes rellevants al Guardià del Misteri i resol aquestes macabres però assolellades endevinalles.
No és necessari que tinguis Black Stories per poder jugar l’Edició Vacances.

 

Danza del huevo

145,00

TORNAR

 

Qui aconseguirà atrapar la majoria d’ous i reunir per tant molts punts? Només tindrà l’oportunitat de guanyar la partida el jugador que al final mantingui el nombre més gran d’ous a les parts del cos més esbojarrades.

 

 

Out Of Stock

Sopa de bichos

12,00

TORNAR

 

A Sopa de paneroles, els jugadors col·laboren per fer una sopa de vegetals, però de vegades no estaran segurs de quin ingredient han de tirar a l’olla. Cada vegada que els toqui jugar, els jugadors han de descartar-se d’una carta (guanya el primer jugador a quedar-se sense cartes) i dir el nom del vegetal de la carta, encara que el joc està ple d’excepcions. Per exemple, si la carta és igual que l’anterior, el jugador ha de nomenar un altre vegetal, si la verdura que toca dir és la que ha dit el jugador anterior, també s’ha de canviar aquesta vegada, i si hi ha una panerola a la carta, el jugador ha de xarrupar…

 

Oferta!

Ritmo y bola

10,00 9,15

TORNAR

 

“Ritmo y Bola” és un joc on hauràs de picar les teves cames al ritme de “We Will Rock You”. A partir d’aquí, començarà una cadena de signes que hauràs de seguir amb atenció: quan et toqui hauràs de repetir el teu signe i fer el d’un altre participant sense equivocar-te!

 

Oferta!

Mascarade

19,99 18,25

TORNAR

 

Cada jugador rep una carta de personatge, de cap per avall. Durant la partida, els jugadors intercaviaran els seus personatges, de manera que ningú estigui mai segur de la carta que té enfront de si mateix!

L’objectiu del joc és utilitzar els poders dels personatges per obtenir 13 monedes d’or. No obstant això, si un jugador fa fallida, la partida acaba immediatament i guanya la partida el jugador més ric.