S'estan mostrant 1–10 de 108 resultats

Oferta!

Terra Kids-Helicopter

18,50 14,80

TORNAR

Es munta en un moment i ja funciona: aquest helicòpter és tan fantàstic lahélice gira una vegada que se li ha donat corda al motor.
Contingut: set de 17 peces de fusta per a encolar, 1 motor per donar corda, 1 hèlix 1 corda, 1 làmina de cabina de pilot.
mesures de l'helicòpter muntat: llarg 26 X ample setembre X alt 14,5 cm.
No apte per a vol.

Oferta!
Out Of Stock

El festín de las moscas

13,60 10,90

TORNAR

Bzzz, per aquí brunzeixen les repugnants mosques. Encara que per tot arreu hi ha fantàstics punts d'aterratge, totes les mosques s'han obsessionat amb el munt de fems. Només qui mostri intel·ligència col·locant les seves cartes podrà avançar ràpidament amb les seves mosques! Però compte: la carta del matamosques pot aixafar les millors … intencions, així que alguna que una altra mosca haurà de tornar al punt de partida just abans d'arribar a la meta!

Oferta!
Out Of Stock

Crash Cup Karambolage

18,55 14,85

TORNAR

Tremola la pista – Avui lluiten per la victòria sis dels millors pilots de carreres: Singlot Accelerador es col·loca bé el casc, Tea Coet escalfa motors, Capità Bala es prepara per arrencar i … comencem! Qui arribarà al capdamunt del podi al final? Els jugadors demostren les seves habilitats i la seva capacitat d'assumir riscos en tres disciplines diferents.
1 cordill, 6 vehicles de carrera (= fitxes), 8 tacs delimitadors, 1 tac de desviament, 8 barreres exteriors, 5 copes de fusta (1 de color gris per marcar i 4 de color blanc amb dorsals de l'1 al 4 per als jugadors ), 4 fitxes dorsals, 6 targetes de pilots, 6 xapes de potència, 16 fitxes d'acció, 1 plec amb 12 adhesius i les instruccions del joc.

Oferta!

The Acrobat Brothers

28,80 23,05

TORNAR

 

Senyores i senyors, vinguts directament de les estepes d’Anatòlia la familia d’acròbates de londji: força, habilitat i equilibri per a fer figures impossibles.

Una versió de londji de les joguines d’equilibri feta de fusta reciclada i tints orgànics.

Oferta!

Crowdfunding

24,95 19,95

TORNAR

 

Crowdfunding és un joc de taula on hauràs de dirigir la teva campanya dia a dia. Pots jugar sol o competir amb els teus amics per veure qui aconsegueix millor finançament.

Converteix-te en músic indie, productor de cinema, activista, dibuixant de còmics, creador de jocs, actor de teatre entre d’altres.

Inverteix en xarxes socials o mitjans de comunicació per aconseguir més mecenes mentre sorteges trolls de fòrum que volen acabar amb la teva reputació o inesperats compromisos socials que t’impedeixen dedicar-te al projecte.

 

Oferta!

Terra kids-Cotxe

13,10 9,45

TORNAR

Primer muntar i després a viure les aventures: Els nostres petits exploradors de la jungla només han d’asseure una figureta al tot terreny que han muntat amb les seves pròpies mans i ja es pot engegar!
Set de 19 peces de fusta per encolar, 2 eixos amb rodes, 1 parabrises, 2 fars (sense funció lluminosa)

Kapla

47,90

TORNAR

200 peces.

El Kapla és un joc pedagògic que gaudeix d’un ampli reconeixement a tots els centres educatius de França des de fa 20 anys. Podríem parlar de Kapla com un joc tradicional de construcció tot i que, alhora, és ben diferent i innovador, ja que té com a base per al joc peces rectangulars de fusta de pi, totes elles de la mateixa mida. A través de la combinació, sense encaixos, d’aquestes peces, els alumnes poden arribar a construir figures com les que es poden veure a les imatges, sempre comptant amb l’ajuda de l’animador pedagog.

Kapla és un joc que crea curiositat, desenvolupa la imaginació, l’esperit d’equilibri i la concentració. Els nens comencen amb nosaltres un procés de creació original i exigent. Triant i adaptant les formes; adopten tècniques i processos específics que demanen al mateix temps rigorositat i imaginació.

 

Oferta!

Cortex² Challenge

14,99 13,70

TORNAR

 

Cortex² posa en joc la teva agilitat visual, la teva coordinació, la teva memòria, capacitat de raonament … fins i tot la sensibilitat del teu tacte!

Desafia al teu cervell amb un divertit joc que posarà a prova el teu raonament, memòria i rapidesa! Competeix amb els altres jugadors en 8 tipus de reptes que estimularan les teves habilitats cognitives: proves tàctils, observació, anàlisi, laberints, coordinació …

 

Cotxe de fusta

6,00

TORNAR

55935

Els vehicles estan fabricats a Europa. La seva forma s'adapta perfectament als dits dels nens. Pneumàtics de goma asseguren una conducció tranquil·la