S'estan mostrant 1–10 de 53 resultats

Oferta!

Sector 6

28,95 26,15

Sector 6 és un joc d'1 a 4 jugadors en el qual, per guanyar, hauràs de moure't amb intel·ligència pels passadissos d'un laberint de llosetes. Les seves partides de 30 minuts de durada i la seva fàcil explicació, converteixen Sector 6 en un joc atractiu per a gairebé qualsevol públic. Però a més, la seva profunditat estratègica fan que els jugadors més experimentats no quedin indiferents.

Encara que el joc està enfocat a crear enfrontaments d'alta càrrega estratègica, les diferents variants i configuracions de dificultat el converteixen, a més, en un producte familiar que divertirà també a jugadors a partir de 8 anys.

Oferta!

Osopark

30,00 27,40

Cada jugador construeix el seu propi parc d'óssos, intentant fer-ho tan bonic com pugui mentre utilitza cada metre quadrat disponible. El parc es crea combinant peces sobre el tauler, i els jugadors puntuaran per les cases d'animals, àrees a l'aire lliure, construccions i molt més.
'Mentre abans construeixis, millor! Tapant les icones obtindràs noves llosetes i desbloquejaràs més seccions del parc. El joc acaba quan un jugador acaba d'expandir el seu parc, i el guanyador serà el jugador que més punts hagi obtingut. Aconseguiràs ser el millor constructor de parcs?

Oferta!

Madame Ching

29,99 24,00

TORNAR

A les ordres de Madame Ching, feu servir amb astúcia les vostres cartes de navegació i allibereu expedicions a les llunyanes costes de la Xina.
Durant els vostres viatges, aprofiteu de trobades inesperades i aconseguiu noves habilitats per arribar a rebre el comandament del famós Xina Pearl.
Saber quin és el millor moment per aturar la vostra expedició us pot omplir d'or i pedres precioses, però, sereu capaços de resistir la temptació de prosseguir, contra vent i marea, i arribar a saquejar la rica Hong Kong?

Oferta!
Out Of Stock

Attack on titan. La última batalla.

39,95 36,45

TORNAR

 

En el joc, un dels jugadors fa el paper d'un terrible tità que amenaça l'última ciutat humana que queda, mentre que la resta dels jugadors actuen com valents herois que intenten emparar els febles i protegir el dipòsit de subministraments de l'últim bastió de la humanitat.

 

Karuba

26,85

TORNAR

 

Per fi! Després d’un llarg viatge en barca, els caçadors de tresors han aconseguit arribar a l’illa Karuba i poden fer-se a la cerca dels tresors amagats. Qui guiarà amb més intel·ligència al seu equip d’aventurers a través de la jungla, pararà esment a la resta de jugadors i estarà atent a l’or i els cristalls del camí? El més important de tot és emprendre la marxa a temps!, doncs els primers s’asseguren els preuats tresors dels temples.

Tots els jugadors participen al mateix temps!

 

Oferta!

Barcelona, la Rosa de Foc

50,00 44,25

TORNAR

 

Burgesia i revolució 1860 – 1930.
Barcelona, segona meitat del segle XIX. La ciutat acaba d´enderrocar les velles muralles que impedeixen el seu creixement i comença a estendre’s cap als vells pobles que l’envoltaven. Seguint els plans de Cerdà, comença a construir-se el famós Eixample. És una època de prosperitat en la qual unes quantes famílies burgeses assentaran les seves fortunes i usaran gran part d’elles per demostrar el seu poder, construint edificis singulars o recolzant iniciatives populars. No obstant això, no tot és afable a la ciutat. La prosperitat atreu cada vegada a més gent que busca treball a la gran ciutat, i a poc a poc els moviments revolucionaris van calant en els obrers aturats.

Barcelona, La rosa de foc és un joc de tauler per 2-4 jugadors en el qual els jugadors competeixen per
obtenir prestigi social i fortuna personal, alhora que tracten d’evitar que la revolució s’estengui per la
ciutat.

 

 

Oferta!
Out Of Stock

Arboretum

18,00 16,40

TORNAR

Arboretum és un joc d’estratègia per a tota la família als quals li agraden els jocs de cartes. Va ser nominat a el “millor joc de cartes” i “millor disseny d’art en un joc” per la prestigiosa comunitat del Board Game Geek el 2015.

 

La creació d’un arborètum no és tasca fàcil, i encara més complicat és planificar el recorregut que haurien de prendre els teus visitants per apreciar la seva bellesa.

 

Oferta!

Parade

18,00 16,40

TORNAR

 

En Parade viatjaràs al País de les Meravelles just a temps per a un gran esdeveniment on tots caminen disfressats pels carrers. Evita que els nous participants arribin amb les mateixes disfresses que les persones ja presents a la celebració per intentar mantenir a tots feliços al carnestoltes. Si no ho aconsegueixes, la gent adoptarà una actitud negativa i abandonarà la desfilada. Per que no es podran portar tots bé?

 

Oferta!

Patchwork

18,00 16,40

TORNAR

 

Tantes restes de tela i pegats de cuir per aquí tirats… és hora de fer un bonic cobrellit!

Això requereix bastant temps i esforç, i una font important de botons. El jugador que millor triï i cusi els seus pegats serà el guanyador.

1-Tria un pegat. Els pegats costen temps i botons, però també generen ingressos.

2-Col·loca el pegat en el teu cobrellit.

3-El jugador que millor hagi aprofitat el temps i tingui més botons guanya.

 

Oferta!

Baaaaa!

29,99 27,35

TORNAR

 

Un joc de cooperació que desenvolupa l’esperit d’equip i les capacitats d’orientació en l’espai.
Ajudeu al pastor a conduir el seu ramat fins als cims. Però atenció!, El llop vigila…Heu d’estar units i ser estratègics per evitar-ho i superar els paranys d’aquest joc en 3D ple d’humor i imprevists.