S'estan mostrant 1–10 de 13 resultats

Oferta!

Delugio

13,99 11,85

TORNAR

Armat amb un petit pal i confiant totalment en el teu company d'equip, en Delugio hauràs de salvar el major nombre d'espècies movent amb cura, però el més ràpid possible, fins al pont. Habilitat manual, velocitat i compenetració amb el teu company són les armes de les que disposes per preservar la biodiversitat del planeta.

Rhino Hero

7,20

TORNAR

Síiii!!! Rhino Hero està una altra vegada en acció! Aquest superheroi bestial escala sense por els edificis més alts per albirar a lladres i bergants. És fort com un lleó i llest com una guineu, però també és tan pesat com un rinoceront. Això fa que trontollin fins als gratacels més sòlids. Podeu ajudar a Rhino Hero a complir la seva trontollant missió, i construir un gratacel que sigui estable?

 

 

Joc d’apilar Tambaelefants

19,15

TORNAR

Quin trontoll tremend! I és que els tambaelefants es poden apilar d’una manera molt divertida uns damunt d’uns altres. Són moltes les possibilitats. Un desafiament fantàstic per tots els petits artistes del apilonament. Les plantilles impreses a doble cara ofereixen tasques amb diferents graus de dificultat.

Peces de fusta.

 

 

El cuco Kiko estrena nido

16,10

TORNAR

 

Qui ajudarà al cucut Kiko a construir un niu per a tots els ous a partir dels palets? Però… alerta! Quan hi hagi un parell de bones branques al niu, hauràs de col·locar un ou de cucut. Si el niu està a mig construir, algun ou podria sortir rondant. Només amb tacte i una mica de sort seràs el primer a posar tots els ous al niu.

 

Joc d’apilar Arc de St. Martí

17,75

TORNAR

 

Cadascuna de les plantes d’aquest gratacel té un color de l’arc de Sant Martí. Si s’apilen correctament les 9 fitxes de fusta, s’obté una torre de colors alegres. Això entrena la motricitat fina i la comprensió de les formes geomètriques. Una vegada que els nens han muntat el gratacel, ho poden tirar a baix i començar de seguida a muntar-ho una altra vegada.

 

Oferta!
Out Of Stock

Tombalo

28,90 26,00

TORNAR

 

Joc d’equilibri.
S’està construint una presa natural al bosc. Els jugadors hauran d’apilar troncs de fusta procurant que no caiguin…
Però vigileu amb els castors, ja que no us facilitaran la feina!.

 

Out Of Stock

Block & Block deco

12,10

TORNAR

 

 

Joc compost per 54 barretes de fusta, 9 per color i 6 colors diferents . Amb elles hauràs de construir la torre i per torns anar traient barretes del color que t'indiqui el dau i porta molta cura que no se t'ensorri, perquè perdrà.
És un joc divertidíssim que millora la psicomotricitat.

Equilbry

9,20

TORNAR

 

Joc d’equilibri consistent a col·locar el major nombre de peces sobre la base sense que caiguin. Amb aquest joc els nens podran millorar la seva habilitat motriu i la seva capacitat de raonament a l’hora d’escollir on col·locar les peces perquè no caiguin. Totes les peces són de fusta pintada de colors cridaners.

 

Block & Block Colors

12,10

TORNAR

 

Joc compost per 54 barretes de fusta , 9 per color i 6 colors diferents . Amb elles hauràs construir la torre i per torns anar traient barretes del color que et indiqui el dau amb molta cura que no se t‘ensorri, perquè perdràs.

És un joc divertidíssim que millora la psicomotricitat.