S'estan mostrant 1–10 de 42 resultats

Oferta!
Out Of Stock

Tangram de fusta

11,30 9,05

TORNAR

Joc compost per 7 peces o TANS de fusta amb les que es poden fer infinitat de formes.

Kapla

47,90

TORNAR

200 peces.

El Kapla és un joc pedagògic que gaudeix d’un ampli reconeixement a tots els centres educatius de França des de fa 20 anys. Podríem parlar de Kapla com un joc tradicional de construcció tot i que, alhora, és ben diferent i innovador, ja que té com a base per al joc peces rectangulars de fusta de pi, totes elles de la mateixa mida. A través de la combinació, sense encaixos, d’aquestes peces, els alumnes poden arribar a construir figures com les que es poden veure a les imatges, sempre comptant amb l’ajuda de l’animador pedagog.

Kapla és un joc que crea curiositat, desenvolupa la imaginació, l’esperit d’equilibri i la concentració. Els nens comencen amb nosaltres un procés de creació original i exigent. Triant i adaptant les formes; adopten tècniques i processos específics que demanen al mateix temps rigorositat i imaginació.

 

Oferta!

Cortex Challenge

14,99 13,70

TORNAR

 

Cortex Challenge posa en joc la teva agilitat visual, la teva coordinació, la teva memòria, capacitat de raonament … fins i tot la sensibilitat del teu tacte!

Desafia al teu cervell amb un divertit joc que posarà a prova el teu raonament, memòria i rapidesa! Competeix amb els altres jugadors en 8 tipus de reptes que estimularan les teves habilitats cognitives: proves tàctils, observació, anàlisi, laberints, coordinació …

 

Eduioga

19,30

TORNAR

 

Fomenta valors i hàbits posturals sovint oblidats. Consta de 27 cartes amb una presentació molt acurada. 20 cartes són de postures de iogarelacionades amb animals o elements de la natura, on al darrera de cadascuna podem trobar tres apartats: “Com ho fem“, “Com ajuda el nostre cos“ i “Com ajuda el nostre humor“. 4 cartes són de respiracions, on al darrera també explica “Com ho fem“ i “Com ajuda el nostre humor“. Es proposen dues regles de joc, una de memòria on es practiquen les postures i l’altra, més creativa i en grup, els nens han d’inventar i representar una història amb totes i cadascuna de les cartes que els ha tocat. Per completar el joc de ioga hi ha dues cartes on s’expliquen dos contes, els quals ens donen dues lliçons importants per la vida: “El camí de la font“, descriu la necessitat d’estimar–se i valorar–se a un mateix i “El conte de la felicitat“ que ens mostra on hem de buscar per trobar la felicitat.

 

Monstruos de las Mates

4,70

TORNAR

 

Auxili, atac dels monstres numèrics! Però qui tingui intel·ligència aguda i bona memòria podrà capturar-los amb facilitat. La finalitat del joc és formar una tasca de càlcul amb resultat correcte a partir respectivament de tres monstres numèrics.

 

Oferta!
Out Of Stock

Mis primeros juegos- El hada de las flores

18,30 16,45

TORNAR

És primavera a la terra de les fades. Rosalina, la fada de les flors va voleiant com un remolí i reparteix la seva pols màgica d’estels. I, de seguida, les flors de l’estany i del prat s’estiren i creixen. Els nens ajuden a Rosalina a cuidar les seves flors i procuren conjuntament que les flors noves creixin.

Un joc d’apilar cooperatiu sobre la classificació dels colors per 1-3 jugadors a partir dels 2 anys. Amb una variant per la classificació de formes per a nens més grans.

 

 

Joc d’apilar Tambaelefants

19,15

TORNAR

Quin trontoll tremend! I és que els tambaelefants es poden apilar d’una manera molt divertida uns damunt d’uns altres. Són moltes les possibilitats. Un desafiament fantàstic per tots els petits artistes del apilonament. Les plantilles impreses a doble cara ofereixen tasques amb diferents graus de dificultat.

Peces de fusta.

 

 

Joc de classificació Cocodril dels nombres

13,20

TORNAR

 

Aquest cocodril de colors sempre té gana i el que més li agrada són els nombres!

En ordenar les peces de fusta correctament, els nens aprenen de manera divertida els nombres de l’1 al 10 i els conjunts.

Per aprendre els nombres i les quantitats de l’1 al 10.
Fomenta la motricitat fina.

Joc d’apilar Arc de St. Martí

17,75

TORNAR

 

Cadascuna de les plantes d’aquest gratacel té un color de l’arc de Sant Martí. Si s’apilen correctament les 9 fitxes de fusta, s’obté una torre de colors alegres. Això entrena la motricitat fina i la comprensió de les formes geomètriques. Una vegada que els nens han muntat el gratacel, ho poden tirar a baix i començar de seguida a muntar-ho una altra vegada.