S'estan mostrant 1–10 de 14 resultats

Oferta!
Out Of Stock

Tangram de fusta

11,30 9,05

TORNAR

Joc compost per 7 peces o TANS de fusta amb les que es poden fer infinitat de formes.

Oferta!

Laser maze

41,95 38,00

TORNAR

 

 

Les llums i els miralls poden fer que sembli màgia, però és pura ciència i et caldrà una bona dosi de “potència mental ” per dirigir el raig làser per aquests desafiadors laberints. Prepara’t per a un gratificant treball mental , mentre exercites el teu pensament estratègic per trobar la llum a la teva ment i al tauler!
Oferta!

Rush Hour Jr.

24,95 22,60

TORNAR

 

Dotzenes de reptes per a joves jugadors.

En aquesta versió junior del nostre premiat joc Rush Hour, és el camió dels gelats el que necessita sortir de l’embús perquè no se li fongui la càrrega !

40 cartes de repte adequades a l’edat dels jugadors que proporcionaran hores d’entreteniment i una divertida forma de millorar les habilitats de resolució de problemes.

Posa el teu cervell al seient del conductor !

 

Oferta!

Laser Maze Jr.

41,95 35,90

TORNAR

 

Un laberint de ciència i lògica per a petits científics!

La teva missió : fer que el làser arribi als coets perquè puguin tornar fora de perill a la terra. Hauràs de fer servir la ciència i la lògica per crear el camí correcte en el tauler. Col·loca amb cura els satèl·lits mirall per guiar el raig i compte amb les roques espacials que poden interposar-se en el teu camí!

És un treball delicat per a qualsevol científic, però amb una mica d’habilitat mental segur que aconsegueixes encendre el coet i la teva ment ! Primera missió completada ? Doncs tens altres 39 per seguir practicant .

 

Oferta!
Out Of Stock

Rush hour de luxe edition

29,95 26,95

TORNAR

Porta l’embús al següent nivell. Amb 60 reptes nous i més de cinc nivells de joc , aquesta edició ” deluxe ” desafia als jugadors de Rush Hour. Amb cotxes de disseny metal·litzat, és el regal ideal per als fanàtics de Rush Hour.

 

Oferta!

Gravity maze

41,95 38,00

TORNAR

Aquest laberint lògic accionat per la llei de la gravetat posarà segur a prova les teves habilitats de raonament i percepció visual. Les seves torres translúcides de colors poden formar estructures molt boniques però, per a cada repte, hauràs de pensar a consciència com col·locar-les per construir un camí pel que baixi la bala fins a l'objectiu .
60 reptes, pujant en dificultat, et faran passar una entretinguda estona de construcció creativa alhora que gestiones el laberint a la teva ment.

 

 

Oferta!

Camelot Jr.

29,99 27,05

TORNAR

 

El cavaller i la princesa estan tancats en torres separades. Construeix un pont utilitzant les torres i escales perquè puguin estar junts ! Aquest fantàstic joc d’enginy de fusta 3D et repta a encaixar les peces per crear un camí per unir els enamorats. Aquest joc està dissenyat per augmentar l’enginy dels jugadors així com les seves percepcions visuals i espacials amb reptes simples i reptes més difícils.

 

Oferta!
Out Of Stock

Quadrillon

25,50 23,35

TORNAR

 

Reptes i solucions innumerables ... però ¿podràs trobar alguna ?
Inicia un nou repte en un instant, sense instruccions! Només has de posar les reixetes magnètiques juntes i començar a jugar. Podràs posar correctament les 12 peces del trencaclosques en el tauler de joc que acabes de crear? L'últim joc d'enginy, en què tu decideixes com jugues , amb 5 níveles de desafiaments.

 

Oferta!
Out Of Stock

Vikingos

25,95 23,35

TORNAR


Tens un cervell a prova de tempestes ?
Les naus vikingues estan atrapades en un huracà gegantí al mar. Pots ajudar a aquestes naus a sortir de la tempesta ? Víkings és un original joc de trencaclosques en el qual les naus es mouen fent rotar a través de les agitades onades. Però compte! Sovint, una peça del trencaclosques bloqueja el moviment de les altres peces.