S'estan mostrant 1–10 de 21 resultats

Oferta!

Delugio

13,99 11,85

TORNAR

Armat amb un petit pal i confiant totalment en el teu company d'equip, en Delugio hauràs de salvar el major nombre d'espècies movent amb cura, però el més ràpid possible, fins al pont. Habilitat manual, velocitat i compenetració amb el teu company són les armes de les que disposes per preservar la biodiversitat del planeta.

Oferta!

Magic Maze

24,99 22,15

TORNAR

 

Després de perdre totes les seves possessions, quatre herois es veuen forçats a robar al centre comercial local per tal d'aconseguir l'equip necessari per a la seva pròxima aventura.
Magic Maze és un joc cooperatiu en temps real que es juga principalment en silenci i que et sorpendrerá per la seva originalitat i frescor.
Què fa aquest joc únic? Tots els jugadors poden realitzar accions amb els herois, amb la limitació que cada jugador només podrà executar una única acció. Per això, és la seva responsabilitat reconèixer quan és apropiat actuar, ja que els seus companys no poden fer res més que mirar-lo fixament o utilitzar el peó de "Fes alguna cosa!" davant seu i esperar que reaccioni adequadament.
Hauràs treballar en equip per ajudar els herois a descobrir el centre comercial, robar l'equip i escapar.

 

Primer Frutal

19,95

TORNAR

 

 

Del joc clàssic “El frutal” ara pels més petits: amb regles adaptades a l’edat i dissenyat especialment els materials de joc per a les manetes dels nens. Aquestes peces de fusta, belles i manejables, conviden també al joc lliure i estimulen al mateix temps la motricitat fina.
Oferta!
Out Of Stock

Mis primeros juegos- El hada de las flores

18,30 16,45

TORNAR

És primavera a la terra de les fades. Rosalina, la fada de les flors va voleiant com un remolí i reparteix la seva pols màgica d’estels. I, de seguida, les flors de l’estany i del prat s’estiren i creixen. Els nens ajuden a Rosalina a cuidar les seves flors i procuren conjuntament que les flors noves creixin.

Un joc d’apilar cooperatiu sobre la classificació dels colors per 1-3 jugadors a partir dels 2 anys. Amb una variant per la classificació de formes per a nens més grans.

 

 

La princesa Hadamaga

7,20

TORNAR

 

 

La princesa “Hadamaga” i les seves amigues dibuixen a l’aire imatges deslumbrants amb la vareta màgica. Però ull! Atret per la pols brillant de les fades, camina rondant per aquí a prop el descarat follet “Mequetrefe” robant en secret les imatges màgiques dibuixades. Així que tots els jugadors han d’estar molt bé concentrats i tenir els ulls ben oberts per guanyar aquesta competició de màgia contra el descarat follet.

El Frutal: mini joc

9,00

TORNAR

 

Si els jugadors aconsegueixen recol · lectar totes les fruites abans que el puzle del corb es completi, guanyaran contra el corb.
Junts han estat més ràpids que el corb golafre!

A paso ganso

5,75

TORNAR

 

Els nens corren junts com les oques sobre el prat realitzant vuit moviments diferents. Podran els nens fer cada movimentcom a mínim una vegada abans que aparegui la guineu pel prat?

 

Oferta!

Baaaaa!

29,99 27,35

TORNAR

 

Un joc de cooperació que desenvolupa l’esperit d’equip i les capacitats d’orientació en l’espai.
Ajudeu al pastor a conduir el seu ramat fins als cims. Però atenció!, El llop vigila…Heu d’estar units i ser estratègics per evitar-ho i superar els paranys d’aquest joc en 3D ple d’humor i imprevists.

 

Oferta!

Los Inseparables

19,95 18,20

TORNAR

 

A la plaça del poble, un grup d’amics inseparables contemplen incrèduls l’ordre de Mobilització General exposada al tauler d’anuncis de l’Ajuntament. Des de fa setmanes, la lectura de la prensa resultaba ja certament inquietant, però no per això aquest anunci ha deixat de sorprendre a tots. Sense tenir la menor idea de l’infern que els espera, aquests amics juren romandre units davant de qualsevol adversitat i així poder tornar tots junts a la seva llar. Malauradament, la dura realitat a la qual s’enfrontaran superarà amb escreix el pitjor dels seus temors.

Els Inseparables és un joc cooperatiu que recrea les vicissituds diàries dels poilus, els soldats francesos de trinxera de la Primera Guerra Mundial. Sense abordar l’aspecte purament bèl·lic, el joc es centra en les persones, en les seves pors, les seves preocupacions quotidianes i sobretot en la capacitat de ajudar-se mútuament i al grup com a únic camí possible per sobreviure a la Gran Guerra.

 

Oferta!

Woolfy

28,90 26,70

TORNAR

 

Joc cooperatiu.
Els jugadors intenten construir la casa de maó per acollir als tres porquets abans que el llop els atrapi i els fiqui a l’olla.