S'estan mostrant 1–10 de 14 resultats

Oferta!

Terra Kids-Helicopter

18,50 14,80

TORNAR

Es munta en un moment i ja funciona: aquest helicòpter és tan fantàstic lahélice gira una vegada que se li ha donat corda al motor.
Contingut: set de 17 peces de fusta per a encolar, 1 motor per donar corda, 1 hèlix 1 corda, 1 làmina de cabina de pilot.
mesures de l'helicòpter muntat: llarg 26 X ample setembre X alt 14,5 cm.
No apte per a vol.

Oferta!

Puerta de la aurora

39,95 31,15

TORNAR

Aquesta és la majestuosa porta de l'aurora. Construeix una fortificació a partir d'aquesta porta i serà l'única entrada molt ben defensada per les dues torres de vigilància que té a banda i banda.

Oferta!

Terra kids-Cotxe

13,10 9,45

TORNAR

Primer muntar i després a viure les aventures: Els nostres petits exploradors de la jungla només han d’asseure una figureta al tot terreny que han muntat amb les seves pròpies mans i ja es pot engegar!
Set de 19 peces de fusta per encolar, 2 eixos amb rodes, 1 parabrises, 2 fars (sense funció lluminosa)

Kapla

47,90

TORNAR

200 peces.

El Kapla és un joc pedagògic que gaudeix d’un ampli reconeixement a tots els centres educatius de França des de fa 20 anys. Podríem parlar de Kapla com un joc tradicional de construcció tot i que, alhora, és ben diferent i innovador, ja que té com a base per al joc peces rectangulars de fusta de pi, totes elles de la mateixa mida. A través de la combinació, sense encaixos, d’aquestes peces, els alumnes poden arribar a construir figures com les que es poden veure a les imatges, sempre comptant amb l’ajuda de l’animador pedagog.

Kapla és un joc que crea curiositat, desenvolupa la imaginació, l’esperit d’equilibri i la concentració. Els nens comencen amb nosaltres un procés de creació original i exigent. Triant i adaptant les formes; adopten tècniques i processos específics que demanen al mateix temps rigorositat i imaginació.

 

Joc de composició Triangles màgics

17,75

TORNAR

 

Com preferiu jugar, de manera lliure i creativa o de forma ordenada? En aquest joc són moltes les possibilitats. Els seus 36 triangles en 6 colors brillants poden combinar-se sempre diferent dins del marc de fusta. La diversió en el joc està garantida independentment de si es porten a la pràctica els models de les plantilles o si es realitzen creacions pròpies.

Contingut: 1 taula de composició, 36 triangles, 6 plantilles impreses a doble cara.

Domino Starter Pack

24,55

TORNAR

 

Construir divertint-se amb moltes possibilitats per experimentar.

Inclou instruccions detallades.

Una emocionant combinació de blocs de construcció i tobogans de boles

combinable amb tots els sistemes d’Hava.

 

Cubs d’apilar Rapunzel

13,65

TORNAR

 

Quant mesura el pèl de Rapunzel en realitat? Els petits fans dels contes de fades poden esbrinar-ho en apilar els cubs per mides. Com a complement, a les cares exteriors hi ha molt més per descobrir: bonics motius d’animals i flors. A més, els nens aprendran, jugant, els nombres de l’1 al 10.

 

Oferta!

Trígonos Family pc

149,00 134,10

TORNAR

Aquest Trígonos Family porta roba de polièster-cotó i ve en caixa de cartró

El Trígonos és un joc educatiu de construcció fet de peces de roba i de fusta. Les peces es munten i desmunten fàcilment i les possibilitats de creació no s’acaben mai.

Recomanat a partir dels 4 anys, per al joc simbòlic i, en edats dels 7 als 10 o més, per a reptes geomètrics, matemàtics i de construcció. De fet, és un joc per a tota la vida!

Què inclou?

10 cubs / 10 triangles / 12 llistons llargs / 10 llistons mitjans / 10 llistons curts / 10 llistons mini / 17 peces de roba / 1 caixa de cartró dur

La fusta compleix la normativa del FSC i tot el joc la normativa europea de seguretat en joguines EN-71.