Mostrant els 10 resultats

Oferta!

Maletí Backgammon

23,35 18,70

TORNAR

És un joc per a dos jugadors que uneix el atzar amb profunds coneixements estratègics. Està fabricat totalment en fusta envernissada en mat, en la qual hi ha el tauler de joc de 31 x 42 cm realitzat en marqueteria. Les fitxes són de fusta, els daus són de resina i els gobelets en símil de pell. Presentat en caixa de cartró reciclable de disseny actual.

Cotxe de fusta

6,00

TORNAR

55935

Els vehicles estan fabricats a Europa. La seva forma s'adapta perfectament als dits dels nens. Pneumàtics de goma asseguren una conducció tranquil·la

 

Domino triangular

13,50

TORNAR

Un domino amb 3 costats. Quan poses una fitxa sobre la taula, han de coincidir els números en tots els costats que s'uneixin. Pot agafar qualsevol forma sobe la taula. 

 

 

Oferta!

Backgammon marqueteria plus

42,40 33,90

TORNAR

És un joc per a dos jugadors que uneix latzar amb profunds coneixements estratègics, fabricat totalment en fusta envernissada en mat. A l’interior es troba el tauler de joc de 47 x 38 cm realitzat en marqueteria , les fitxes són de fusta , els daus són de resina.

 

Out Of Stock

Escacs marqueteria plus

41,40

TORNAR

 

 

Estoig de fusta plegable amb tauler d'escacs realitzat en marqueteria de 41x41 cm, a la part exterior envernissat brillant i a l'interior folrada de feltre amb les fitxes de fusta subjectes sobre el feltre per al seu transport.
 Presentat en caixa de cartró reciclable de disseny plus.

Joc d’anelles

15,60

TORNAR

 

Especial per a la coordinació ull -mà, per estimar la distància i per la precisió. Aquest joc d’anelles també es pot jugar dins de casa.

Amb una bossa de roba per endresar-lo.

 

Oferta!

Abalone

24,99 22,80

TORNAR

 

Abalone és un joc de taula d’estratègia per a dos jugadors, dissenyat per Michel Lalet i Laurent Levi al 1987, en el qual cada jugador controla bales de colors oposats sobre un tauler hexagonal. L’objectiu del joc és tirar del tauler sis bales de l’oponent.
El joc es desenvolupa per torns alternatius entre els jugadors, començant el joc les negres. Cada jugador pot realitzar un moviment per torn, que pot ser en línia o lateral , en el qual poden moure’s fins a un màxim de 3 bales.
Un jugador pot empènyer les bales de l’oponent adjacents a les seves pròpies amb un moviment en línia. Solament es poden empènyer les bales de l’oponent si el nombre de bales que es mouen en línia és major que el de les bales empeses (d’aquesta manera, atès que el màxim de bales que es poden desplaçar en un moviment és de 3, mai es podran desplaçar més de 2 bales de l’oponent). Les bales desplaçades han de poder situar-se en un nou buit o ben ser expulsades del tauler perquè el moviment sigui vàlid. Si el desplaçament obliga a desplaçar també bales del propi color, el moviment no és vàlid. El joc acaba quan un jugador és capaç d’expulsar del tauler 6 bales de l’oponent.

 

Rummi classic metal box

17,15

TORNAR

 

El Rummi és un joc que enganxa!

Hauràs de formar grups del mateix nombre en diferent color o escales de color fins a quedar-te sense fitxes. El joc ve presentat en una caixa de metall.

 

Out Of Stock

Mil Kilómetros

11,99

TORNAR

 

Jugar és molt senzill: Quan sigui el teu torn, roba una carta del mall o de la pila de descartis. Ara tindràs 5 cartes a la mà i les següents possibilitats de joc:
•Si tens una carta quilòmetres, pots col·locar-la davant de tu per seguir avançant.
• Si tens una carta d’Atac, pots utilitzar-la contra un dels teus adversaris.
•Si has rebut un atac en el torn anterior i acabes de robar la carta de Defensa corresponent, podràs jugar-la per detenir l’atac.
•Si tens una carta Escudo, pots col·locar-la davant de tu, per evitar un Atac en particular.
•Si no pots jugar cap carta a la teva Àrea de joc o en la dels teus adversaris, col·loca una de les teves cartes en la pila de descartis.
Després serà el torn del següent jugador, que realitzarà el seu torn exactament igual. La partida s’acaba quan un dels jugadors aconsegueix 1000 quilòmetres o més, incloent les cartes de Quilòmetres i les cartes Escudo que tingui davant.

 

Oferta!
Out Of Stock

Abalone travel

12,99 11,85

TORNAR

Juga a Abalone a qualsevol lloc!
Gaudeix d’aquest joc clàssic dels jocs d’estratègia, ara en el seu format de viatge. Més compacte, més còmode de transportar, però la mateixa diversió de sempre en aquesta nova edició amb un disseny més modern, d’acord amb les exigències del públic d’aquesta nova dècada.