S'estan mostrant 1–10 de 41 resultats

Warcraft

8,95

TORNAR

 

Alguns dels millors autors de manga s’uneixen per donar vida al món de Warcraft com mai abans. Relats d’aventura, bruixeria, humor i valentia, explicats des dels punts de vista tant de l’Aliança com de l’Horda.

Pólvora mojada

27,90

TORNAR

 

A St. Pauli, el barri més famós d’Hamburg, els nens juguen entre les ruïnes, les dones porten les regnes del teixit social i els homes són absència. Alguns tornen, però quan ho fan estan danyats per fora i per dins. Kalle creix sota la tutela de la seva àvia i de la seva mare, que intenta regatejar en el mercat negre i que trobarà moltes dificultats per reprendre el seu paper d’esposa sofrent quan el seu marit torni traumatitzat de la guerra. Per Kalle, el retrobament serà una experiència clau en la seva infantesa i una empremta per la seva joventut. Una joventut àvida de vida i desitjosa de perdre aquesta part d’innocència que la guerra no ha fet més que potenciar. Basada en una novel·la autobiogràfica de Konrad Lorenz, Isabel Kreitz, celebrada autora de Haarmann. El carnisser de Hannover o El cas Sorge, ens ofereix una altra de les seves vívides reconstruccions històriques a peu de carrer.

Providence 03 (Alan Moore)

18,95

TORNAR

Contiene Providence vol 3 HC. La última entrega de la reintrepretación del mundo de Lovecraft por Alan Moore. El viaje de Robert Blake a la América profunda de principios del siglo XX llega a su fin. Su proyecto de escribir un libro se ha convertido en una inmersión en el horror y la locura. Un libro que cambiará su vida para siempre.

Providence 02 (Alan Moore)

18,95

TORNAR

Con Providence vol 2 HC Una nueva entrega de la reinterpretación del mundo de Lovecraft llevada a cabo por Alan Moore. El joven periodista Robert Black ha emprendido un ambicioso proyecto: escribir un libro que explore el lado oscuro de Estados Unidos. Ese trabajo abrirá un abismo de horror cósmico que cambiará su vida para siempre.

Providence 01 (Alan Moore)

18,95

TORNAR

Con Providence 1-4 Alan Moore, el genio detrás de la deconstrucción del superhéroe, regresa a los mundos de H. P. Lovecraft, en una nueva obra maestra que se puede leer tanto como precuela como secuela de Neonomicon. Bienvenido al Watchmen del terror.

Overwatch antologia 01

15,00

TORNAR

Las historias de tus personajes favoritos del videojuego de moda, reveladas en una antología que une los esfuerzos de Blizzard Entertainment y Dark Horse. Un compendio esencial para todos los aficionados al fenómeno de la temporada.

Bleach 03 (Ed. en català)

7,50

TORNAR

El 17 de juny de fa sis anys va morir la preciosa i dolça mare de la família Kurosaki. La vigília de l'aniversari de la seva mort, l'Ichigo comença a actuar d'una manera estranya. Per què diu l'Ichigo que la van matar? Quina és la causa del dolor de la seva mirada? Quina és la veritable història!? En aquest tercer volum de la sèrie trobareu resposta a totes aquestes preguntes…

Bleach 02 (Ed. en català)

7,50

TORNAR

“Ajuda’l…” Això demana entre plors una debilitada Karin a l’Ichigo, mentre ellcerca en Chad tot seguint el lleu rastre d’energia espiritual que emet el seu periquito. Quin deu ser el trist passat de l’esperit que habita l’ocell i que un hollow amenaça de cruspir-se? Bleach en català ha canviat la seva periodicitat. A partir d ara, cada mes sortirà a la venda un exemplar d aquest manga que ha arrasat al Japó.

Bleach 01 (Ed. en català)

7,50

TORNAR

Ichigo Kurosaki no és un noi de quize anys normal i corrent… pot veure esperits i té un contacte innat amb el més enllà, del que traurà profit després de conèixer a un shinigami (àngel de la mort) que li proporciona una espasa a joc amb les seves habilitats. Bleach és el manga que ha arrasat al Japó. Es tracta d'una sèrie oberta que cada mes guanya nous incondicionals.

Radiant 02

7,95

TORNAR

Seth es un aspirante a mago de la región de Pompo Hills. Como todos los magos, es uno de los pocos humanos que han sobrevivido al contacto con los Némesis, criaturas caídas del cielo que acaban con todo lo que tocan. Su aparente inmunidad a ellos le llevó a decidir convertirse en Cazador de Némesis. Pero Seth no quiere sólo cazar monstruos junto a un grupo de magos y vigilado de cerca por la Inquisición, recorrerá el mundo en busca de Radiant, el lugar donde nacen los Némesis.