Mostrant els 9 resultats

Oferta!

Domina la batalla.

11,85 10,65

TORNAR

 

Potencia les teves tropes mentre et llances a la batalla! Les teves criatures amb l’habilitat de prestigi augmentaran la seva força ràpidament i aviat dominaran el camp de batalla.

 

Oferta!

Manada cazadora.

11,85 10,65

TORNAR

 

Els elfs comparteixen un vincle comú: el desig de protegir les seves terres i de destruir a tot aquell que els amenaci. Converteix-te en el seu líder i uneix-te a ells en la seva batalla per arrabassar la victòria de mans dels qui no la mereixen.
Oferta!

Magic the Gathering. Magic orígenes.

10,65

TORNAR

 

Allibera el teu autèntic potencial: fes-te amb el control de la font de poder definitiu del Multivers amb Magic: The Gathering, el millor joc de cartes intercanviables del món. Personalitza el teu propi mall de Magic amb poderosos encanteris i forts criatures, ¡i després desafia als teus amics per veure què Planeswalker és el millor!

 

Oferta!

Marea fantasmal

11,85 10,65

TORNAR

 

Marea fantasmal.
Mentre la boira cobreix a poc a poc la costa, els esperits dels morts s'alcen per unir-se a la batalla. Implacables com la marea, les vostres criatures fantasmals estan plenes de sorpreses. Sorgiran de cap part i travessaran al teu oponent en un avanç inexorable.
Oferta!

Furia angelical

11,85 10,65

TORNAR

Fúria angelical.

La violència i la destrucció es multipliquen. Mentre que les esquerdes infernals emergeixen els horrors i els àngels es tornen contra la humanitat, el poble de Innistrad es consumeix en les flames de la venjança. Amb la força del foc, les vostres criatures s’eliminaran als seus enemics i reclamaran la victòria.

Oferta!

Visiones horripilantes

11,85 10,65

TORNAR

 

Visions horripilants.

Investigar els secrets d'horrors primigenis pot tornar boig, però també porta amb si un gran poder. Mentre aties al teu oponent amb una àmplia gamma d'encanteris arcans, t'aproparàs més i més a la perspicàcia sobrenatural que et conduirà a la victòria.
Oferta!

Sed vampírica.

11,85 10,65

TORNAR

 

Set vampírica.

La bogeria s’estén per la regió i els vampirs deixen caure les seves màscares de noblesa sofisticada per satisfer la seva brutal set de sang. Abans que el teu oponent aconsegueixi reaccionar, els teus vampirs dominaran el camp de batalla i clamaran victòria sobre els devorats.

Oferta!

Magic the Gathering. Sombras sobre Innistrad.

10,65

TORNAR

PACK DE INICIO.

 

Descobreix la bogeria.

Explora el pla embruixat de Innistrad i enfronta’t a la seva creixent foscor. Una foscor encara més tenebrosa que la dels vampirs, licantrops i altres monstres que governen la nit. Fins als seus àngels protectors comencen a deixar-se portar per la crueltat … Hauràs de derrotar a aquests horrors innombrables per trobar la causa de la bogeria.

 

 

Oferta!

Secretos desenterrados

11,85 10,65

TORNAR

Secrets desenterrats.

Els horrors repten en la foscor, i fins i tot els àngels s’han tornat bojos. Ara tu pots explorar aquests misteris i utilitzar la teva saviesa contra el teu oponent. A mesura que vagis desenterrant més pistes, reuniràs les criatures i els encanteris necessaris per a la victòria.